2021-11-15 07:46:55• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Olyan ismerőssel találkozhatsz, akit inkább kerülnél

Napi horoszkóp november 15-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint munkádat folytonos kritika éri. Szerencsére köztük sokkal több a jó, mint a rossz. A baj csak az, hogy pont azt nem tudod meggyőzni, akit leginkább szeretnél. A jó meg az, hogy nem az ő véleménye számít a fizetségnél.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Nagyon ambiciózus vagy mostanában, és szeretnéd minden területen megállni a helyedet. A baj csak az, hogy vagy a munkád, vagy a hobbid vesz el túl sok időt tőled. Valamin változtatnod kell, ha önmagadnak és a főnöködnek is meg akarsz felelni.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A szerencse veled van, de miért is nem élsz vele? Talán attól tartasz, hogy mások manipulálják a sorsodat a munkahelyeden. Ha így van, akkor ideje neked is előtérbe lépned. Használd végre a befolyást, amit megszereztél magadnak.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Ne bosszankodj azon, hogy nem pont úgy sülnek el a dolgaid, mint azt remélted, tervezted volna. Próbálkozz újra, keress más lehetőségeket. Meglehet, valahol nyitott kapukat döngetsz. A végén jobb lesz, mint azt vártad.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A csillagaid úgy hozzák, hogy ma egy titkos vágyad, terved valóra válhat. Nem pottyan ugyan az öledbe pont, egy kicsit szaladgálnod kell érte. Legyél hát bátor, és tedd meg ma te a kezdő lépéseket! A többi már magától jön.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Egy régóta fennálló, már-már elfekélyesedett konfliktust ma végre megnyugtatóan rendezhetsz, a csillagaidnak hála. Ehhez azonban elő kell venned régen látott humorérzékedet. Másképp nem megy.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Ma igazán nagyvonalú lehetsz a kedvesedhez, nem sajnálsz semmi pénzt, hogy a kedvére tegyél. Alighanem meg is érdemled, de azért legyél kissé meggondoltabb a költekezésben. Legalább olyat vegyél, amire valóban szüksége van.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Olyan emberekkel találkozhatsz ma, akiknek a társaságát nem igazán élvezed. Valamiért mégis szembesülnöd kell azzal, akitől eddig féltél. Talán épp azért, hogy legyőzd a félelmedet. Megláthatod azt is, hogy ő is csak ember...


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Ma végre teljesülhet egy régi vágyad. Szerelmi életedben remélhetsz kiteljesedést és boldogságot. Ehhez el kell egy kicsit engedned magad. Kezdd mosollyal a napot, és bízz a folytatásban! Minden perc meglepetést tartogat.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Kellemetlen helyzetbe kerülhetsz: olyan ismerőssel találkozhatsz, akit inkább kerülnél. A találkozás mégis javadra válhat, mert meglepő dolgok derülhetnek ki az illetőről. A végén még örülni fogsz a sorsnak, hogy ilyen helyzetbe hozott.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Mostani reményeid egyáltalán nem olyan megvalósíthatatlanok, mint amilyeneknek hiszed őket. Igaz, a sors sok korlátot állít fel neked, de azok legalább annyira kapaszkodók, mint gátak. Tanulj meg látni, értékeld át a helyzetedet!


Halak: II. 19. - III. 20.

A szerelem köti le minden energiádat, ám mégsem szabadna megfeledkezni a kötelességeidről. A munkádra, s különösen a főnököddel való kapcsolatodra sem ártana jobban odafigyelni. Na és persze az áskálódó pletykákra.

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: